Ohjelma

Hileellä tullaan järjestämään monenlaista ohjelmaa, ja jokaiselle ikäkaudelle löytyy varmasti paljon mielekästä tekemistä!

Ohjelmalaaksot

Elämyslaakso Aldâgâs

Elämyslaaksossa saadaan hiki virtaamaan lumisodan tiimellyksessä, ja päästään nauttimaan talvisesta tekemisestä yhdessä omien ryhmäläisten kanssa.

Käsityölaakso Himmeli

Kädentaitolaaksossa päästään testaamaan omaa sorminäppäryyttä, ja rakentamaan leirin yhteistä taideteosta.

Haikki

Haikki kuljettaa seikkailijat, tarpojat ja samoajat leirialueen ulkopuolelle selvittämään esimerkiksi sen, mitä ”kakkiaiset kilpasilla” tarkoittaa. Haikilla liikutaan suksilla yhdessä oman ryhmän kanssa.

Yhteisohjelmat

Yhteisohjelmat kokoavat koko leirin yhteen 2 kertaa leirin aikana, avajaisiin ja päättäjäisiin. Avajaisissa päästään muun muassa seuraamaan Hileen tarinaa ja nauttimaan livemusiikista.

Ikäkausiohjelmat

Hileellä tarpojat ja samoajat pääsevät viettämään leirillä aikaa ohjelmalaaksojen lisäksi myös omissa ohjelmissaan.

Johtajaohjelma

Myös vaeltajille ja aikuisille on pestiensä lisäksi omaa ohjelmaa. Johtajakahvila Narniaan johtavan vaatekaapin takaseinän salaovi, jonka takaa löytyy muun muassa höyryäviä paljuja, aukeaa aina iltaisin.

Oheisohjelmat

Vapaa-ajanohjelma

Leiriläisten vapaahetkiä ja leirielämystä täydentää monipuolinen vapaa-ajanohjelma. Valikoimassa on monenlaista aikataulutettua ohjelmaa leiripäivien huoltotauoille ja mahdollisiin pidempiin vapaahetkiin sekä omaehtoista tekemistä, pientä näpertämistä tai rauhallisia rentoutumishetkeä silloin kun leiriläisen omaan aikatauluun sopii.   

Kaiken ikäisille on tarjolla vauhdikkaita lumilajeja ja lumirakentamista, tanssia ja tarinoita, hiljaisia polkuja, rentoutustuokioita – ja jotain ihan muuta. Lisäinfoa saa vapaa-ajanohjelman Taikurinhatusta sekä ilmoitustaululta sen lähistöltä. Tarkistathan etukäteen, onko ohjelmaan esimerkiksi ennakkoilmoittautuminen.   

Seikkailijat tulevat vapaa-ajanohjelmiin saattajan kanssa.   

Katsomuksellinen ohjelma

Leirilippukuntiin jaetaan tarinavihko, jota leirilippukunta voi käyttää omissa iltahiljentymisissään. Tarinan hahmot seikkailevat talvileirillä pääsiäistunnelmissa. 

Pitkäperjantaina klo 15 ja klo 21 n. 20 minuuttia kestävä tunnustuksellinen hetki pitkäperjantain sanoman äärellä. Paikka ilmoitetaan ilmoitustaululla. 

Mahdollisesti ehtoollishetki lauantaina klo 23. Lisätietoja leirillä. 

Seppo SaPan tunnistaa violetista huivista ja on tavoitettavissa leirin aikana numerosta 040 5747116. SaPa tarjoaa apua, tukea, kuuntelua, suklaata. 

Kuva: Janne Seppänen