Ilmoittautuminen

 
Osallistujailmoittautuminen Hileelle alkaa 1.12.2021!

  • Osallistujailmoittautuminen Early Bird -hinnalla 120 € Kuksassa 1.12.2021-10.1.2022 
  • Osallistujailmoittautuminen normaalihinnalla 135 € Kuksassa 11.1.-31.1.2022

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tehdään Kuksassa omilla tai huoltajan tunnuksilla alla olevan painikkeen kautta.  Luet alla olevat ohjeet ennen ilmoittautumista!

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT 31.1.2021

Alle 18-vuotiaan osallistujan voi ilmoittaa tapahtumaan ainoastaan hänen Kuksaan merkitty huoltajansa. Kirjautumistiedot saat tarvittaessa oman lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta. Jos olet ilmoittamassa huollettavaasi tapahtumaan, tarkistathan että hänen nimensä on valittuna kohdassa ”Valitse ilmoitettava henkilö”. Huomioithan, että jokaisesta osallistujasta tulee täyttää oma ilmoittautumislomake. 

Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia. Luethan ja täytäthän lomakkeen huolellisesti. Osa kysymyksistä aukeaa täytettäväksi rastittamalla ”Näytä kysymykset” -valintalaatikon. Näitä ovat esimerkiksi ruokavalioon ja terveyteen liittyvät kysymykset. 

Ilmoittautumisen lopuksi klikkaa ILMOITTAUDU ja odota, että näytölle tulee vahvistus ilmoittautumisen onnistumisesta. Ilmoittautuminen on onnistunut, jos saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisesta. Mikäli et saa vahvistusviestiä eikä ilmoittautuminen näy Kuksassa, otathan yhteyttä viestillä osoitteeseen hile2022@partio.fi Partiotoimisto auttaa ilmoittautumisten kanssa toimistoaikaan numerosta 050 363 6434.

OSALLISTUMISTIETOJEN MUOKKAUS 

Mikäli ilmoittamasi tiedot muuttuvat, käythän muokkaamassa muuttuneet tiedot Kuksassa. Tietojen muokkaus on mahdollista 31.1.2022 asti. 

Näin muokkaat ilmoittautumistietoja Kuksassa: 

1. Mene osoitteeseen kuksa.partio.fi ja kirjaudu omalla PartioID:llä. 
2. Sivun yläreunassa lukee ”Hae henkilöitä tai organisaatiota”. Kirjoita oma nimesi laatikkoon (tai huoltaja lapsen nimen). 
3. Avaa henkilötiedot ja valitse Tapahtumat-välilehti. Sieltä pääset muokkaamaan tapahtuman ilmoittautumista tai perumaan sen, jos se on vielä mahdollista. 
4. Jos et onnistu muokkaamaan ilmoittautumistasi, olethan yhteydessä toimistoon hile2022@partio.fi. Auttava puhelinnumero päivitetään tähän joulukuun alussa.

OSALLISTUMISMAKSUN LASKUTUS 

Kolmen piirin yhteisen tapahtuman laskuttaa Pohjanmaan Partiolaiset. Mikäli leiri joudutaan perumaan koronan vuoksi, osallistumismaksu palautetaan. Osallistumismaksu ei sisällä mahdollisia lippukunnan perimiä matkustuskustannuksia. 

IlMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on onnistunut, jos saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisesta. Mikäli et saa vahvistusviestiä eikä ilmoittautuminen näy Kuksassa, otathan yhteyttä viestillä osoitteeseen hile2022@partio.fi.
Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 31.1.2022 asti itse Kuksassa. Tämän ajankohdan jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Sairaustapauksissa osallistumismaksu veloitetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea osallistumismaksun palautusta vakuutuksesta. Sairaustapauksissa osallistuminen perutaan osoitteeseen hile2022@partio.fi. Hanki lisäksi vakuutusyhtiötä varten lääkärintodistus, jonka jälkeen korvausta osallistumismaksusta voi hakea vakuutusyhtiöltä, joko omasta tai partiovakuutuksesta (partiovakuutus: LähiTapiola suosittelee lääkärin kirjoittamaa todistusta, mutta myös sairaanhoitajan todistus on riittävä)

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan laskun eräpäivään mennessä. Jos osallistumismaksua ei ole maksettu, tapahtumaan ei voi osallistua. Lisäksi partiolaisilla tulee olla vuoden 2022 jäsenmaksu maksettuna. Jos leiri joudutaan perumaan koronan vuoksi, osallistumismaksu palautetaan. Jos tapahtuma-aikana on voimassa sellaisia rajoituksia, jotka estävät tai rajoittavat tapahtuman järjestämistä ja näistä rajoituksista voi vapautua vaatimalla koronapassia, niin Hileen osallistujilta tullaan vaatimaan koronapassia. Mikäli leirille osallistuminen estyy koronapassin puuttumisen takia, niin osallistumismaksua ei palauteta. Lasku lähetetään Kuksassa merkittyyn laskutusosoitteeseen. Osallistumismaksu ei sisällä matkustuskustannuksia.

Syy Mennessä Missä Veloitus Todistus 
Omasta halusta 31.1.2022 Kuksassa Maksuttomasti Ei tarvita 
Sairastumisen vuoksi Ennen leiriä hile2022@partio.fi Leirimaksu veloitetaan kokonaisuudessaan, mutta voit hakea korvausta omasta tai partiovakuutuksesta Sairaustodistus
partiovakuutusta varten
Kielteinen tai alennettu stipendipäätös 1.3.2022 hile2022@partio.fi Maksuttomasti Ei tarvita 
Et saanut vapaata töistä/ opiskelusta 1.3.2022 hile2022@partio.fi Maksuttomasti Ei tarvita 
Et saanut vapaata varusmiespalveluksesta/ asepalveluksesta/ siviilipalveluksesta Ennen leiriä hile2022@partio.fi Maksuttomasti Ei tarvita 

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 31.1.2022 asti Kuksassa. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. 

Sairaustapauksissa peruuta ilmoittautuminen osoitteeseen hile2021@partio.fi. Osallistumismaksua ei palauteta, mutta osallistujalla on mahdollisuus hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutuksesta ja toissijaisesti partiovakuutuksesta. Huomioithan, että vakuutuksessa saattaa olla omavastuuosuus. Partiovakuutus koskee myös osallistujia, jotka eivät ole partiolaisia. Lisätietoa partiovakuutuksesta: partio.fi/partiolaisille/partiovakuutus

Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saaneet voivat halutessaan peruuttaa osallistumisensa sähköpostitse (hile2022@partio.fi) maksutta 1.3.2021 saakka. 

Mikäli et saa vapaata töistä on osallistuminen mahdollista perua kuluitta 1.3.2021 saakka sähköpostitse (hile2022@partio.fi). Mikäli et saa vapaata varusmiespalveluksesta/ asepalveluksesta/siviilipalveluksesta osallistuaksesi leirille, on osallistuminen mahdollista perua kuluitta sähköpostitse (hile2022@partio.fi). 

STIPENDIT 

Hileelle on mahdollista hakea stipendiä eli avustusta leirimaksuun. Hakeminen onnistuu ilmoittautumisen yhteydessä. Stipendihakemuksen pääsee täyttämään ilmoittautumislomakkeen lopussa olevasta painikkeesta. Kysymykset stipendihakemuksessa ovat samoja kuin Suomen Partiolaisten jäsenmaksuvapautusta haettaessa. 

Stipendiä voi hakea kuka tahansa. Esimerkiksi jos samasta perheestä on useampi leirille lähtijä tai osallistumismaksun suorittaminen muutoin osoittautuu haasteelliseksi. Stipendien suuruudet ovat 30 euroa, 60 euroa tai 100 %. 

Ilmoittautumisajan päätyttyä stipendihakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja kukin hakija saa sähköpostitse tiedon omasta hakemuksestaan. Oman osallistumisensa kieltävän tai vähennetyn stipendin johdosta voi peruuttaa sähköpostitse osoitteeseen hile2022@partio.fi 1.3.2022 saakka. 

Stipendikassa koostuu projektille haetuista avustuksista sekä leirin osallistujien vapaaehtoisista stipendimaksuista. Stipendikassaa voi siis kartuttaa valitsemalla omalla ilmoittautumislomakkeellaan avustuksen summan valmiista vaihtoehdoista. Vaihtoehdot ovat 5, 10 tai 20 euroa. Summa laskutetaan samalla laskulla osallistumismaksun kanssa.