UKK

Tästä osiosta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Kysymykset on jaoteltu osa-alueittain ja kysymystä klikkaamalla pääset sivulla alaspäin oikean vastauksen kohdalle.

Ei kysymystä johon haluat vastauksen? Ota yhteyttä, niin selvitetään: hile2021@partio.fi.

ENNEN LEIRIÄ

LEIRILLÄ

MUUT KYSYMYKSET


ENNEN LEIRIÄ

Milloin leirille voi ilmoittautua ja miten?
Leirille ilmoittautuminen on mahdollista osallistujille kahdessa eri ajankohdassa:

  • Osallistujailmoittautuminen Early Bird -hinnalla 120 € Kuksassa 1.12.2020-11.1.2021
  • Osallistujailmoittautuminen normaalihinnalla 135 € Kuksassa 12.1.-1.2.2021

Ketkä voivat osallistua leirille?
Leiriläiseksi pääsevät iän puolesta kaikki vähintään seikkailijaikäkautta suorittavat partiolaiset, tai vuonna 2021 10 vuotta täyttävät, joiden taidot riittävät talvileiriosallistumiseen (lippukunnan päätös). Leiri toivottaa tervetulleeksi ensisijaisesti järjestävien piirien partiolaiset, mutta osallistujamäärän salliessa myös muista piireistä voi leirille osallistua. Myös ei-vielä-partiolaiset ja kansainväliset vieraat ovat lämpimästi tervetulleita!

LEIRILLÄ

Miten leirillä majoitutaan? Onko mahdollista saada sisämajoitusta?
Kaikki leirillä olijat majoittuvat kamiinateltoissa. Sisämajoitustilaa ei ole leirialueella saatavissa. Terveydellisistä syistä tarvittaessa majoitustelttoihin voidaan järjestää sähkö.

Tulemme lippukuntana kootusti leirille omilla henkilöautoilla. Onko autolle mahdollista saada lämmityssähköä kotiin lähtiessä?
Valitettavasti ei ole. Leirialueella ei ole infraa sen mahdollistamiseksi.

MUUT KYSYMYKSET

Miten korona vaikuttaa leiriin?
Leiritoimikunta tarkastelee koronatilanteen kehittymistä kuukausittaisissa kokouksissaan ja tekee tarvittavat päätökset ja viestii niistä. Uusimmat tiedot löytyvät korona-sivulta.