Korona

Päivitetty 1.10.2020

Kaikki toimintamme tähtää siihen, että leiristä tulee turvallinen, huikea ja ikimuistoinen elämys ihan jokaiselle. Alta löydät lisätietoja siitä, kuinka tämä tullaan toteuttamaan. Tätä sivua päivitetään aina uusimmalla tiedolla koronaan liittyen.

Kuva: Lotta Ollila

Korona ennen leiriä

Hileen leiritoimikunta seuraa tautitilanteen kehittymistä tiiviisti ja tekee tarvittavat päätökset kuukausittaisissa kokouksissaan.

Leirimaksun laskutusta viivästetään kunnes koronatilanne on leirin ajankohdalta selvillä ja leiri päätetään toteuttaa. Leirin osallistumismaksuja ei siis laskuteta jos leiri joudutaan koronan vuoksi perumaan.

Korona leirillä

Muistathan, että kipeänä ei tule osallistua leirille. Mikäli leirin aikana olosi alkaa tuntua sairaalta, otathan hetimmiten yhteyttä leirisairaalaan. Leirisairaalassa toimivat pätevät terveydenhoitoalan ammattilaiset. Myös mikäli sinut on määrätty tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin et voi osallistua leirille.

Jos leirin alkamisen tienoilla sinusta tuntuu, että olet tulossa kipeäksi, huomioi tartuttamisvaaran riskit. Ohjeistukset tällaisissa tilanteissa leiriosallistumisen peruuttamiseen päivitetään näille verkkosivuille piakkoin. 

Leirillä noudatetaan Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n ajankohtaisinta korona-ajan ohjeistusta (https://www.partio.fi/lippukunnille/projektit-ja-hankkeet/ohjeita-korona-aikaan-lippukunnille/) . Sivulta löydät ohjeet esimerkiksi telttajärjestelyihin.

Lisätiedot

Lisätietoja antavat leirinjohtajat Juho Kivelä (juho.kivela@partio.fi) ja Valtteri Vakimo (valtteri.vakimo@partio.fi). Voit myös laittaa kysymyksesi leirin sähköpostiosoitteeseen hile2021@partio.fi.