Ilmoittautuminen

Osallistujailmoittautuminen Hileelle alkaa joulukuussa 2020. Ilmoittautumislinkki ja lisätiedot päivitetään tälle sivulle ennen ilmoittautumisajan alkua.

  • Osallistujailmoittautuminen Early Bird -hinnalla 120 € Kuksassa 1.12.2020-11.1.2021
  • Osallistujailmoittautuminen normaalihinnalla 135 € Kuksassa 12.1.-1.2.2021

ILMOITTAUTUMISOHJEET JA PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen tehdään Kuksassa omilla tai huoltajan tunnuksilla alla olevan painikkeen kautta.

Alle 18-vuotiaan osallistujan voi ilmoittaa tapahtumaan ainoastaan hänen Kuksaan merkitty huoltajansa. Kirjautumistiedot saat tarvittaessa oman lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta. Jos olet ilmoittamassa huollettavaasi tapahtumaan, tarkistathan että hänen nimensä on valittuna kohdassa ”Valitse ilmoitettava henkilö”. Huomioithan, että jokaisesta osallistujasta tulee täyttää oma ilmoittautumislomake.

Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia. Luethan ja täytäthän lomakkeen huolellisesti. Osa kysymyksistä aukeaa täytettäväksi rastittamalla ”Näytä kysymykset” -valintalaatikon. Näitä ovat esimerkiksi ruokavalioon ja terveyteen liittyvät kysymykset.

Ilmoittautumisen lopuksi klikkaa ILMOITTAUDU ja odota, että näytölle tulee vahvistus ilmoittautumisen onnistumisesta. Ilmoittautuminen on onnistunut, jos saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisesta. Mikäli et saa vahvistusviestiä eikä ilmoittautuminen näy Kuksassa, otathan yhteyttä viestillä osoitteeseen hile2021@partio.fi tai puhelimitse piiritoimistoon 044 716 9302 (puhelut toimistoaikaan).

OSALLISTUMISTIETOJEN MUOKKAUS

Mikäli ilmoittamasi tiedot muuttuvat, käythän muokkaamassa muuttuneet tiedot Kuksassa. Tietojen muokkaus on mahdollista 1.2.2021 asti.

Näin muokkaat ilmoittautumistietoja Kuksassa:

1. Mene osoitteeseen kuksa.partio.fi ja kirjaudu omalla PartioID:llä.
2. Sivun yläreunassa lukee ”Hae henkilöitä tai organisaatiota”. Kirjoita oma nimesi laatikkoon (tai huoltaja lapsen nimen).
3. Avaa henkilötiedot ja valitse Tapahtumat-välilehti. Sieltä pääset muokkaamaan tapahtuman ilmoittautumista tai perumaan sen, jos se on vielä mahdollista.
4. Jos et onnistu muokkaamaan ilmoittautumistasi, olethan yhteydessä toimistoon hile2021@partio.fi tai 044 716 9302/ Noora Småträsk (puhelut toimistoaikaan).

OSALLISTUMISMAKSUN LASKUTUS

Kolmen piirin yhteisen tapahtuman laskuttaa Pohjanmaan Partiolaiset. Mikäli leiri joudutaan perumaan koronan vuoksi, osallistumismaksu palautetaan. Osallistumismaksu ei sisällä mahdollisia lippukunnan perimiä matkustuskustannuksia.

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan laskun eräpäivään mennessä. Mikäli osallistumismaksua ei ole maksettu tapahtumaan ei voi osallistua. Lisäksi partiolaisilla tulee olla vuoden 2021 jäsenmaksu maksettuna. Lasku lähetetään Kuksassa merkittyyn laskutusosoitteeseen.

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

SyyMennessäMissäVeloitusTodistus
Omasta halusta1.2.2021KuksassaMaksuttomastiEi tarvita
Sairastumisen vuoksiEnnen leiriähile2021@partio.fiLeirimaksu veloitetaan kokonaisuudessaan, mutta voit hakea korvausta omasta tai partiovakuutuksestaSairaustodistus
Kielteinen tai alennettu stipendipäätös1.3.2021hile2021@partio.fiMaksuttomastiEi tarvita
Et saanut vapaata töistä/ opiskelusta1.3.2021hile2021@partio.fiMaksuttomastiEi tarvita
Et saanut vapaata varusmiespalveluksesta/ asepalveluksesta/ siviilipalveluksestaEnnen leiriähile2021@partio.fiMaksuttomastiEi tarvita

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 1.2.2020 asti Kuksassa. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Sairaustapauksissa peruuta ilmoittautuminen osoitteeseen hile2021@partio.fi. Osallistumismaksua ei palauteta, mutta osallistujalla on mahdollisuus hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutuksesta ja toissijaisesti partiovakuutuksesta. Huomioithan, että vakuutuksessa saattaa olla omavastuuosuus. Partiovakuutus koskee myös osallistujia, jotka eivät ole partiolaisia. Lisätietoa partiovakuutuksesta: partio.fi/partiolaisille/partiovakuutus.

Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saaneet voivat halutessaan peruuttaa osallistumisensa sähköpostitse (hile2021@partio.fi) maksutta 1.3.2021 saakka.

Mikäli et saa vapaata töistä on osallistuminen mahdollista perua kuluitta 1.3.2021 saakka sähköpostitse (hile2021@partio.fi). Mikäli et saa vapaata varusmiespalveluksesta/ asepalveluksesta/siviilipalveluksesta osallistuaksesi leirille, on osallistuminen mahdollista perua kuluitta sähköpostitse (hile2021@partio.fi).

STIPENDIT

Hileelle on mahdollista hakea stipendiä eli avustusta leirimaksuun. Hakeminen onnistuu ilmoittautumisen yhteydessä. Stipendihakemuksen pääsee täyttämään ilmoittautumislomakkeen lopussa olevasta painikkeesta. Kysymykset stipendihakemuksessa ovat samoja kuin Suomen Partiolaisten jäsenmaksuvapautusta haettaessa.

Stipendiä voi hakea kuka tahansa. Esimerkiksi jos samasta perheestä on useampi leirille lähtijä tai osallistumismaksun suorittaminen muutoin osoittautuu haasteelliseksi. Stipendien suuruudet ovat 30 euroa, 60 euroa tai 100 %.

Ilmoittautumisajan päätyttyä stipendihakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja kukin hakija saa sähköpostitse tiedon omasta hakemuksestaan. Oman osallistumisensa kieltävän tai vähennetyn stipendin johdosta voi peruuttaa sähköpostitse osoitteeseen hile2021@partio.fi 1.3.2021 saakka.

Stipendikassa koostuu projektille haetuista avustuksista sekä leirin osallistujien vapaaehtoisista stipendimaksuista. Stipendikassaa voi siis kartuttaa valitsemalla omalla ilmoittautumislomakkeellaan avustuksen summan valmiista vaihtoehdoista. Vaihtoehdot ovat 5, 10 tai 20 euroa. Summa laskutetaan samalla laskulla osallistumismaksun kanssa. 

Kuva: Janne Seppänen